Hoe het werkt

Wij helpen u graag!

Uw caravan, camper of vouwwagen verkopen is niet altijd even gemakkelijk. U kunt uw voertuig natuurlijk inruilen of zelf verkopen. Maar de inruilwaarde of opbrengst kan natuurlijk tegenvallen. Een andere mogelijkheid is uw caravan, camper of vouwwagen te verkopen  of laten taxeren via de site Wijzoekenvoertuigen.nl. Wij bieden u een snelle gratis manier om uw voertuig te verkopen. Wij gaan voor u de koper zoeken.

Nadat u uw voertuig heeft aangemeld. Controleren wij uw aanmelding en wordt uw voertuig in een afgeschermde veiling geplaatst waar alleen erkende door ons gecontroleerde inkopers een bod kunnen uitbrengen op uw voertuig. U beslist daarna zelf of u akkoord gaat met het bod.

Om uw voertuig succesvol te verkopen dient u de volgende stappen te doorlopen

 

Stap 1

U meldt uw voertuig aan door middel van onze kentekenbalk of handmatig via ons keuzemenu.

Stap 2

Een medewerker van wijzoekenvoertuigen zal contact met u op nemen na de aanmelding zodra er geboden is. Hij zal proberen een zo hoog mogelijk bod voor u te realiseren. Zorg dat wij zoveel mogelijk gegevens van uw voertuig hebben zodat wij de beste prijs voor u kunnen vinden.

Stap 3

U kunt zelf kiezen of u akkoord zou willen gaan met dit bod.  Gaat u akkoord, dan zorgen wij dat het bedrijf met u een afspraak maakt om uw voertuig op te halen De kopers zijn altijd RDW-erkende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inkopen van voertuigen. Onze dienstverlening is voor u geheel gratis!

Copyright © 2019 WijZoekenVoertuigen.nl
Webdesign & CMS by Downdijk